Meer sfeer met Luxaflex® raamdecoratie

Op zoek naar meer sfeer in uw interieur met op maat gemaakte raamdecoratie?

Van de klassieke Horizontale Jaloezieën tot Rolgordijnen in diverse kleuren en patronen. En van energiebesparende Duette® Shades tot aan de unieke en bijzondere Silhouette® Shades. Bij Umbra vindt  u voor elk raam een uitgebreid assortiment raamdecoratie. Wij leveren alle soorten raamdecoratie van het degelijke en betrouwbare merk Luxaflex®, geheel op maat gemaakt.

Luxaflex® Facette® Shades

Genieten van uitzicht en privacy?

De Luxaflex® Facette® Shades bieden u meer mogelijkheden dan ooit als het om privacy en lichtcontrole gaat. Door de Facette® Shades deels of geheel open of dicht te houden heeft u snel controle over de lichtinval en bepaalt u zelf hoeveel privacy u heeft.

Deze unieke nieuwe raamdecoratie combineert gemak met de warmte en schoonheid van stof, in een stijlvol en praktisch design.

Luxaflex® Silhouette® Shade

Wilt u ook zacht diffuus licht in huis?

De Luxaflex® Silhouette® Shade is een unieke en bijzondere raamdecoratie. Licht als zijde, elegant als gordijnen en praktisch als jaloezieën.

De ingenieuze constructie, met doorschijnende voile aan de voor- en achterzijde, maakt het mogelijk het binnenvallende licht te filteren en uw privacy te vergroten.

Luxaflex® Roman Shades

Genieten van de natuurlijke schoonheid van stoffen?

De Luxaflex® Roman Shades worden ook wel vouwgordijnen genoemd.

Deze strakke, op maat gemaakte raamdecoratie is verkrijgbaar in een exclusieve reeks stoffen, stijlen en afwerkingen. De stof van de Luxaflex® Roman Shades is leverbaar in transparant, semi-transparant en verduisterend. Hierdoor vindt u zeker een uitstraling die perfect aansluit bij uw interieur.

Luxaflex® Duette® Shades

Op zoek naar een energiebesparende raamdecoratie?

De honingraatstructuur van de Luxaflex® Duette® Shades maakt dat het een aantrekkelijke en praktische raamdecoratie is, die ook privacy biedt. De shades zijn leverbaar in transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen.

De horizontale luchtkussentjes van Duette® Shades vormen een lichtgewicht, maar effectieve barrière tegen hitte en kou. De honingraat structuur zorgt er namelijk voor dat de warmte ’s zomers wordt tegengehouden en de kou ’s winters buiten blijft.

Luxaflex® Plissé Shades

U zoekt een decoratieve raamdecoratie voor elke raamvorm?

Plissé Shades van Luxaflex® geven het genot van variatie en de zekerheid van een mooie raamdecoratie. Beschikbaar in een mooie collectie van scherp gevouwen stof waarvan de zigzagvorm een prachtige gelijkenis toont met een lichtvoetige accordeon.

De shades bieden wij aan in verschillende materialen, kleuren en stijlen en zijn geschikt voor diverse afmetingen en vormen.

Luxaflex® Horizontale Jaloezieën

Op zoek naar een tijdloos design?

De Luxaflex® Horizontale Jaloezieën bieden u het allerbeste voor het regelen van het licht en de privacy voor iedere ruimte. Het grootste voordeel van aluminium jaloezieën is dat ze ook gebruikt kunnen worden in vochtige ruimtes als de badkamer en de keuken.

De strakke Horizontale Jaloezieën met een tijdloos design zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes en hebben een brede keuze aan kleuren en afwerkingen.

Luxaflex® Gordijnjaloezieën

Wilt u een stijlvolle oplossing voor een groot raam?

Luxaflex® Gordijnjaloezieën, ookwel verticale jaloezieën genoemd, zijn uitermate geschikt voor grotere raampartijen en schuifpuien. Door het kantelen van de verticale jaloezie bepaalt u de lichtinval en de sfeer in uw kamer. De verticale lamellen zijn niet alleen zonwerend, maar ze zorgen ook voor een uitkijk zonder inkijk.

De jaloezieën zijn leverbaar in een uitgebreide collectie warme stoffen, prachtig ‘koele’ aluminium afwerking en strakke eigentijdse lamellen.

Luxaflex® Rolgordijnen

Op zoek naar een praktische raamdecoratie?

De Luxaflex® Rolgordijnen hebben een ongekend niveau van stijl en raffinement en zijn zeer populair omdat ze erg praktisch zijn en voor bijna alle ramen geschikt zijn.

U kunt kiezen uit een enorme verscheidenheid aan materialen in een enorme collectie patronen, stoffen en afwerkingen in alle kleuren van de regenboog.

Gratis meten & monteren!

Contactinformatie

Adres Telefoon
Umbra Zonwering 0184 - 654 985
Van Beukelaarweg 12
2971 VL Bleskensgraaf
Email Fax
info@umbra.nl 0184 - 653 682
Openingstijden showroom
Donderdag 10:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 15:00 uur