Uitgebreid assortiment buitenzonwering

Zonnestralen blokkeren en toch genieten van het uitzicht? Zonwering zorgt ervoor dat zonlicht en warmte tegengehouden worden. Het voordeel van buitenzonwering is dat de zonwering de warmte van de zonnestralen al blokkeert voordat deze uw raam bereiken, waardoor de kamer niet wordt opgewarmd. Wel kunt u nog steeds genieten van het uitzicht, omdat het lichtdoorlatend is.
Umbra is dé buitenzonwering specialist van de Alblasserwaard. Met een ruim assortiment (met o.a.Brustor en Luxaflex®) zonneschermen, terrasschermen, markiezen, serrezonwering, zonneluifels en specials kunnen wij u advies op maat geven.
 

Terras-/ zonneschermen

Zonnescherm op maat?

Met zonneschermen – ook wel knikarmschermen of terrasschermen – kunt u genieten van de warme zomerdagen op het terras zonder oververhit te raken.

Zonneschermen houden niet alleen de zon tegen, maar beschermen ook tegen zonnestralen. Een bijkomend voordeel is dat zonneschermen ook de warmte uit de woning houden, waardoor het binnen lekker koel is.

De volledig gesloten cassetteschermen zijn door de kleine afmetingen een aanwinst is voor elke gevel. Dankzij de perfect sluitende box zijn doek en onderdelen het gehele jaar optimaal beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Uitvalschermen

Uitvalscherm op maat nodig?

U zoekt een zonwering die zorgt voor schaduw, maar het zicht naar buiten niet belemmert? Kies dan voor uitvalschermen! Uitvalschermen zijn een praktische en effectieve manier van zonwering.

De Brustor B-2100 is een uitvalscherm met een ronde cassette. Deze cassette zorgt ervoor dat in alle weersomstandigheden zowel het doek als de onderdelen goed beschermd worden. De stormvaste armen zorgen er voor dat het doek op de juiste spanning staat.

Markiezen

Zonwering met een romantische uitstraling?

De mooie ronde vormen van markiezen geven uw huis een eigentijdse en romantische uitstraling. Markiezen vallen onder zonwering en houden de zon aan de voorkant en de zijkant van uw woning tegen. Door de markiezen valt er schaduw voor het raam.

Bij het samenstellen van markiezen heeft u de keuze uit een houten markiesframe of een onderhoudsvrij aluminium markiesframe. Markiezen kunnen gepersonaliseerd worden door een opdruk met logo of tekst.

Extra: markiezen winterstalling
Ook bieden wij winterstalling en -onderhoud van uw markiezen aan tegen een zeer scherp tarief.

Serre-/ verandazonwering

Zoekt u de ideale zonwering voor uw serres of veranda?

Met serrezonwering – ook wel verandazonwering genoemd – reguleert u heel eenvoudig de temperatuur op uw serre, veranda of horizontale/ hellende oppervlakte.

Permanente doekspanning in elke positie is mogelijk door het geïntegreerde veermechanisme, waardoor u minder last heeft van de felle zon. Met de optionele extensie kan het systeem tot wel 125cm voorbij de serre uitschuiven.
De bediening is standaard met Somfy motor.

Gratis meten & monteren!

Contactinformatie

Adres Telefoon
Umbra Zonwering B.V. 0184 - 654 985
Van Beukelaarweg 12
2971 VL Bleskensgraaf
Email Fax
info@umbra.nl 0184 - 653 682
 
  Showroom bezoeken? Maak een afspraak!
Bel 0184 - 654 985 of mail info@umbra.nl *
* Wij zijn alleen op afspraak geopend en aanwezig