Outdoor living als een manier van leven...

Het hele jaar door genieten van een optimale zoninval en/ of voldoende schaduw in uw tuin en op het terras?

Het terras en de tuin worden steeds vaker gezien als het verlengstuk van de woning. Leefruimte vergroten, door buiten naar binnen te halen. We noemen dit ook wel Outdoor Living.  Of het nu gaat om een lamellen dak van Brustor, een overkapping, een schuif-/ of vouwdak, pergola zonwering of terrasscherm. In onze showroom in Bleskensgraaf inspireren en adviseren we u graag over de diverse buitenzonwering mogelijkheden, inclusief diverse specials.

Terrasoverkapping: kantelbare lamellen

Met een innovatieve terrasoverkapping geniet u van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat van het buitenleven. Het tijdloze design van Brustor past in elk decor. Of u nu landelijk of juist modern woont. Telkens weer heeft u een waaier aan mogelijkheden en opties waarmee u uw Outdoor Living kunt personaliseren tot in het kleinste detail.

U verplaatst heel eenvoudig het woonkamergevoel naar de tuin of terras met bijvoorbeeld de Brustor B-200 XL met 150° kantelbare aluminium lamellen. In gesloten stand zal bij eventueel regenval het water via de regengoten worden afgevoerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Check alvast de Brustor 3D configurator voor een ontwerp op basis van uw eigen foto.

Terrasoverkapping: schuif-/ vouwdak

Op zoek naar een schuifdak onder de sterren? De Brustor B-300 is een aluminium constructie met een waterdicht PVC vouwdak. Het dak kan op ieder gewenste stand open gezet worden, waardoor een optimale licht inval gecreëerd kan worden.

Helemaal open kan het spaarzame zonlicht in de tussenseizoenen opnieuw
doordringen tot in uw woonkamer. Met het dak volledig dicht geniet u
van een optimale schaduw of bescherming tegen de regen.

Optionele ZIP screens, discreet inbouwbaar in het dakframe, vormen eventueel een extra beschutting tegen de zon, wind en regen.

Pergola zonwering/ terrasscherm

De Brustor B-128 Pergola is een terrasscherm c.q. zonwering waarvan de geleiders aan de voorzijde steunen op palen en een muurbevestiging. Deze aluminium constructie zorgt voor veel stabiliteit ten opzichte van een terrasscherm.

Doordat het doek opgespannen kan worden is de B-128 Pergola uitstekend geschikt als terrasoverkapping. Zonwering B-128 Pergola is standaard uitgerust met motor met afstandsbediening en heeft als maximum afmetingen een breedte tot 6 m, uitval tot 5 m en doekoppervlak tot 22 m².

Terrasoverkapping: specials & maatwerk

Naast terrasoverkappingen zijn er nog diverse – minder bekende – manieren om schaduw of privacy te creëren op uw terras en/ of in uw tuin. Vaak zijn dit situaties welke vragen om een specifieke maatwerk oplossing (specials).

Gratis advies
Uiteraard kunt u bij Umbra terecht voor een vrijblijvend gratis maatwerk advies. Wij denken graag met u mee, als (buiten)zonwering partner in de Alblasserwaard.


  • Brustor
  • Dickson
  • Luxaflex
  • Somfy

Gratis meten & monteren!

Contactinformatie

Adres Telefoon
Umbra Zonwering 0184 - 654 985
Van Beukelaarweg 12
2971 VL Bleskensgraaf
Email Fax
info@umbra.nl 0184 - 653 682
Openingstijden showroom
Donderdag 10:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 15:00 uur