Een combinatie van bescherming & schaduw?

Zoekt u een optimale combinatie van veiligheid en comfort?

Rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, kou en lawaai gereduceerd. Zonwering zorgt voor een aangename temperatuur in huis. Bezoek onze showroom en laat u verrassen door ons ruime assortiment, waar u ook diverse screen uitvoeringen in kunt vinden.

Rolluiken

Op zoek naar zonwering in combinatie met veiligheid en comfort?

Wilt u zonwering die zowel geluidswerend, inbraakwerend, warmtewerend, zonwerend en vochtwerend is? Dan is een rolluik de oplossing voor u!

Tijdens de warme zomerdagen blijft de warmte buiten wanneer het rolluik gesloten is. Tegelijkertijd blijft de de warmte juist binnen tijdens de koude winterdagen, omdat rolluiken een isolerende werking hebben.

Rolluiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan voor veiligheid en comfort. Met rolluiken bepaalt u de privacy die u wilt hebben.

Screens

Een zonwering voor de warmste dagen van het jaar?

Screens zorgen ervoor dat uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar toch koel blijft. Screens zijn vergelijkbaar met rolluiken omdat het doek verticaal naar beneden glijdt. Het voordeel van screens is dat ze minder ruimte in beslag nemen en er dus een vrije doorloop langs het raam behouden blijft, maar de wind nagenoeg geen negatieve invloed hierop kan uitoefenen.

Naast de vertrouwde standaard screen is er ook de Zip-Screen. Bij de Zip-screen zit het doek door middel van een rits in een kunststof profiel ‘vast” in de geiders, waardoor de Zip-screen in iedere postie stormvast is.

Gratis meten & monteren!

Contactinformatie

Adres Telefoon
Umbra Zonwering B.V. 0184 - 654 985
Van Beukelaarweg 12
2971 VL Bleskensgraaf
Email Fax
info@umbra.nl 0184 - 653 682
 
  Showroom bezoeken? Maak een afspraak!
Bel 0184 - 654 985 of mail info@umbra.nl *
* Wij zijn alleen op afspraak geopend en aanwezig