Referentieproject: screens – Hoornaar

 

Recentelijk is een woonboerderij in Hoornaar gerenoveerd en zijn hier een aantal nieuwe woningen in gerealiseerd. De achterste woning in de boerderij heeft hierbij een bijzonder fraaie raampartij, geheel op het zuiden. Prachtig…, maar met warme zonnige dagen loop de temperatuur in de woning ook erg op.

 

Zonwering op maat

Screens zorgen ervoor dat uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar toch koel blijft. Screens zijn vergelijkbaar met rolluiken omdat het doek verticaal naar beneden glijdt. Het voordeel van screens is dat ze minder ruimte in beslag nemen en er dus een vrije doorloop langs het raam behouden blijft, maar de wind nagenoeg geen negatieve invloed hierop kan uitoefenen.

 

Projectscreens_Hoornaar1_Umbra Projectscreens_Hoornaar2-Umbra Projectscreens_Hoornaar3_Umbra Projectscreens_Hoornaar4_Umbra

 

Gratis meten & monteren

Umbra Zonwering heeft – na overleg over kleur & maatvoering – op locatie voor alle ramen (begane grond, 1e en 2e verdieping) screens gemonteerd. Dit alles naar volle tevredenheid van de klant, zoals in onderstaand bericht te lezen is.

 

Review_Klant_ProjectScreens_Hoornaar_Umbra

Daar doen we het voor: #tevredenklanten #referentieproject #screens  😉

Stephan van Waardenberg & Leo Rietveld
Van Beukelaarweg 12 – Bleskensgraaf