Geen beestjes binnen met horren!

Op zoek naar een hor voor uw deur of raam?

Ramen en deuren open zetten bij warm weer, zonder dat stekende insecten u lastigvallen in de keuken of  u 's nachts uit uw slaap houden? Dat kan uiteraard, met een op maat gemaakt raamhor of hordeur. Op basis van het soort raam/ deur, de gewenste maatvoering van het hor en gebruik van raam/ deur kunnen de vakmensen van Umbra u de juiste oplossing aandragen.

Hordeuren

Op zoek naar een goede deurhor? Bij Umbra werken wij al jarenlang met de betrouwbare horren van Luxaflex®.

De Luxaflex® hordeuren zijn te verdelen in:

  • De Rolhordeur – hierbij zit het gaas windvast in de constructie vast en de deur stopt automatisch op een vooraf ingesteld punt.
  • De Plisséhordeur – hierbij wordt het gaas niet opgerold, maar gevouwen en de treklijst kan in elk gewenste stand blijven staan.Gratis meten & monteren
Het is belangrijk erop te letten dat de deur waar de hor voor komt, goed wordt afgesloten. Om deze reden komen wij na plaatsing van uw bestelling altijd gratis op locatie meten & monteren.

Raamhorren

Voor ieder soort raam is er een passende hor. Of u nu een draairaam, draaikiepraam of een dakraam hebt. Raamhorren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

De Luxaflex® raamhorren zijn te verdelen in:

  • De Luxaflex® Rolhor is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen.
  • De Luxaflex® Inzethor biedt voor ramen een goede oplossing door zijn veelzijdige inbouwmogelijkheden, voor zowel binnen als buiten.

Gratis meten & monteren
Het is belangrijk erop te letten dat het raam waar de hor voor komt, goed wordt afgesloten. Om deze reden komen wij na plaatsing van uw bestelling altijd gratis op locatie meten & monteren.

Gratis meten & monteren!

Maak een afspraak

Contactinformatie

Adres Telefoon
Umbra Zonwering 0184 - 654 985
Van Beukelaarweg 12
2971 VL Bleskensgraaf
Email Fax
info@umbra.nl 0184 - 653 682
Openingstijden showroom
Donderdag 10:00 tot 17:30 uur
Vrijdag 10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag 10:00 tot 15:00 uur