Referentieproject: Lamellendak B200 – Bergambacht

 

Een ‘pareltje’ van een project op locatie. In Bergambacht plaatsten wij een hele fraaie vrijstaande overkapping. Onderstaand de opbouw-foto’s van dit mooie project.

 

Referentieproject: Lamellendak B200 - Bergambacht4  Referentieproject: Lamellendak B200 - Bergambacht1  Referentieproject: Lamellendak B200 - Bergambacht2

 

Privacy, bescherming tegen wind en regulering van licht

Om aan de vraag van de klant te voldoen, hebben wij geadviseerd om te kiezen voor een vrijstaande overkapping met een Brustor B200 lamellendak. Met de lamellen is het zelf mogelijk de lichtregulering (op afstand) te regelen. Door het plaatsen van screens aan de zijkanten én een glaswand aan de voorzijde, is deze plaats tevens beschermd tegen de wind, regen en biedt het de gewenste privacy.

Referentieproject: Lamellendak B200 - Bergambacht6  Referentieproject: Lamellendak B200 - Bergambacht3  Referentieproject: Lamellendak B200 - Bergambacht5

 

 

Kijk voor een totaalimpressie van dit mooie lamellendak B200 project ook onderstaand filmpje:

 

 

Gratis meten & monteren

Zoekt u ook een vrijstaande overkapping, welke bescherming biedt tegen wind & regen? Wij maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken!

 

Stephan van Waardenberg & Leo Rietveld
Van Beukelaarweg 12 – Bleskensgraaf